Categorie: Beauty

Healthbox

Gezond leven is iets wat we allemaal graag zouden willen doen. Natuurlijk kan het niet altijd, maar als het even kan dan probeer ik het wel. Sporten, gezond eten en ook vitamine pillen slikken. Vorige week ontving ik de Healthbox voor de eerste keer en nu vertel ik jullie wat ik er van vind. (meer…)

Gezicht ontharen met natuurlijke ingrediënten

Ontharen kunnen we eigenlijk op iedere plek op ons lichaam doen, want we hebben immers overal haar. Echter worden bepaalde gebieden veel gekozen om te ontharen. Denk aan de benen van de vrouw. Gladde benen onder een zomerjurkje zijn natuurlijk een must. Ook is er nog de bikinizone die erg gevoelig is en dus onthaard moet worden met de juiste producten. Een ander gevoelig gebied is het gezicht. Wederom belangrijk om te kiezen voor producten die niet schadelijk zijn voor de gevoelige huid. (meer…)

Verwenwinkel met natuurlijke verzorgingsproducten

Wij noemen ons ook wel “De biologische verwenwinkel”. Iets lekkers voor jezelf of voor een ander, iets van 5 euro of een mooi groot cadeau we hebben het allemaal. In de winkel verkopen we alleen maar producten waar we zelf 100% achter staan. We testen alles zelf en zo kunnen we de klant het beste advies geven. (meer…)

Mee-eters verwijderen met een blackhead masker

We hebben allemaal wel eens gehoord van de term “blackheads”. Deze vervelende zwarte plekjes bevinden zich meestal rond uw neus, maar ze kunnen ook voorkomen op uw voorhoofd of kin. U kunt mee-eters verwijderen door een dure scrub te gebruiken, of u kunt overwegen om een blackhead masker aan te schaffen om het proces van mee-eters verwijderen een stuk goedkoper en sneller te maken. U kunt de ins- en outs van mee-eters verwijderen met een blackhead masker hieronder lezen. (meer…)

Krijg mooie wimpers door een wimperserum

Staat u wel eens voor de spiegel en denkt u bij uzelf “dat kan beter en sneller”, terwijl u aan het knoeien bent met uw mascara? Wacht dan niet langer en stap over op een wimperserum. Een wimperserum is een serum wat u aanbrengt op de wimpers. Hierdoor word de groeicyclus van de wimpers verlengd, waardoor de wimpers dikker en mooier worden. Er is niets onnatuurlijks aan en er worden een hoop goede stofjes gebruikt in zo’n serum. Een wimperserum verzorgt, versterkt en zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat. (meer…)

Modellenwerk & Fotoshoots

 

Model worden is voor veel jongen meiden een droom! Bij de ene wordt hij werkelijkheid en bij de ander niet. Sommige meiden lopen op straat en worden aangesproken door zogeheten scouts en sommige meiden lopen naar binnen bij een modellenbureau en kunnen vrijwel direct aan de slag. Natuurlijk zijn er ook een heleboel knappe meiden die nooit ontdekt worden of pas op latere leeftijd.  (meer…)

Korte kapsels

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker; een kort kapsel. Meiden met mooie lange haren die het opeens zat zijn en hun lange lokken af laten knippen en er een mooi kort kapsel aan over houden. (meer…)

Slakkengel: een wondermiddel voor de huid!

Een schoonheidsgel die momenteel erg in trek is, is slakkengel. Slakkengel, of de crème variant slakkencrème, is een middel waarin concentraat van slakkenslijm is verwerkt. De slak gebruikt dit slijm in twee gevallen. Allereerst om zichzelf te verplaatsen. De tweede functie is echter de reden waarom dit middel is verwerkt in de crèmes en gels, namelijk het herstellen van zijn eigen huisje. Als een slak schade heeft aan zijn slakkenhuis is zij in staat om deze zelf te herstellen. (meer…)