Categorie: Fashion

Ondergoedtrends voor winter 2017/2018

Er wordt vaak vreemd opgekeken als men begint over ondergoedtrends. Waarom zouden we wel de modetrends mogen volgen wanneer het om dagelijkse kleding gaat, maar niet wanneer het over ondergoed gaat? Natuurlijk is ondergoed minder trendgevoelig dan bijvoorbeeld een broek of een trui. Toch zien we overduidelijk dat er trends zijn in deze richting. Het leek me leuk om enkele trends op een rij te zetten zodat je dit najaar je ondergoedla eens flink onder handen kunt nemen. (meer…)

Verjaardags-shoppen voor mannen: Moeilijk, maar niet onmogelijk

Hij is weer een jaar ouder: Tijd voor een feestje! Maar hoe vind je het ideale cadeau? Een cadeau moet natuurlijk passen bij de ontvanger. Een voor de hand liggende factor hierin is natuurlijk de leeftijd: Op zijn 21ste verjaardag zal het best passende cadeau iets anders zijn dan voor zijn 65ste verjaardagsfeestje. Een cadeau dat vaak voor alle leeftijden een echte hit is zijn een mooi paar nieuwe schoenen. (meer…)

Mijn nieuwe tas van Duifhuizen tassen en koffers

Van Duifhuizen tassen mocht ik een tas uitzoeken naar mijn eigen keuze en smaak. Hier was ik super blij mee, want ik was op zoek naar een goede stevige opzettas voor op mijn trolley. Voor mijn werk als stewardess neem ik altijd 2 koffers mee. Één koffer gaat het ruim in met mijn kleding en 1 trolley voor in de cabine met daarin alle spullen die ik nodig heb aan boord. Op mijn trolley zet ik dan de opzettas. Hier zitten alle spullen in die ik soms snel nodig heb zonder dat ik mijn hele trolley open moet doen.  (meer…)

New in: Vestje van smitmode

Het is alweer een tijdje geleden dat ik shoptegoed ontving van de webshop www.smitmode.nl. Ik heb toen gelijk een super leuk zwart vestje uitgezocht, maar ben daarna ziek geworden en heb er helaas niet meer over kunnen schrijven. Nu ik me weer wat beter voel is het tijd voor een leuk artikel over deze webshop en het vestje.  (meer…)

★ Nieuwe sieraden van Lucardi

Elke dag van de week draag ik sieraden. Soms is het alleen mijn horloge en mijn ring, maar vaak genoeg draag ik ook aan mijn rechterhand nog een ring en een paar oorbellen. Tegenwoordig draag ik alleen nog kleine zilveren oorbellen en ben ik niet meer van de enorme oorbellen die ik vroeger altijd droeg. (meer…)

Nieuwe items van TheMusthaves

Afgelopen week kwam mijn order van de webshop The Musthaves binnen. Ik was super blij dat de meneer van de postNL aanbelde. Ik wist natuurlijk heel goed wat er in het pakketje zat en kon niet wachten om alles aan te trekken. Afgelopen week was het weer in Nederland dramatisch en kon ik de kleding helaas niet aan, maar deze week schijnt de zon en het eerste wat ik doe is mijn nieuwe jurkje en 2 shirtjes uit de kast trekken. Ik show je mijn nieuwe musthaves! (meer…)

Monster beats headset by Dr. Dre

Muziek luisteren is iets wat ik heel erg graag doe. Als ik in de auto zit of als ik in de sportschool ben luister ik altijd naar mijn eigen spotify lijst die ik heb samengesteld. Bij je Iphone krijg je altijd standaard oordoppen waarmee je kunt bellen en muziek kunt luisteren. Deze oordoppen geven vaak een prima geluid, maar heel spectaculair is het niet. Totdat de Monster beats headset van Dr. Dre op mijn deurmat lagen.  (meer…)

Heb jij het merk Parajumpers al ontdekt?

Parajumpers is een Amerikaans outdoor-merk dat elk seizoen jassen maakt waarmee je tegen elk weertype bestand bent. De kleding biedt steeds een prachtig evenwicht tussen fashion en functionaliteit. De Italiaanse ontwerper van het merk is geïnspireerd door de oersterke jassen van de reddingswerkers uit Alaska, die onder de meest barre omstandigheden en kou moeten werken. Het resultaat zijn jassen die duurzaamheid en een modern ontwerp perfect combineren. We praten je even bij over wat PJ te bieden heeft voor de komende winter. (meer…)

Franse schoenen met Italiaanse inspiratie van Philippe Model

Iedereen houdt van schoenen. Schoenen kunnen een mens heel gelukkig maken. Je moet er tenslotte heel lang op kunnen lopen. Het is dan ook belangrijk dat de schoenen mooi zijn en comfortabel lopen. Ben je op zoek naar mooie, comfortabele schoenen welke ook nog eens uniek zijn? Dan is het een goed idee om eens naar het assortiment te kijken van Philippe Model.  (meer…)