Zoals jullie weten vlieg ik voor mijn werk de hele wereld over. Ik ben namelijk stewardess. Daardoor vind ik dingen die met reizen te maken hebben zoals wereldkaarten altijd erg gaaf. Van de webshop wereldkaarten.nl mocht ik 2 gave wereldkaarten uitzoeken. Dit heb ik natuurlijk met veel plezier gedaan.

Ik heb 2 kaarten uitgezocht uit de grote collectie die ze aanbieden. Ik vond het nog best moeilijk, want het zijn er zoveel! Als eerste heb ik gekozen voor een zwart witte op poster. Dat vind ik zelf het leukste omdat je hem zo kan ophangen, maar ook in een mooie lijst kan doen. Deze poster heb je dus al vanaf €9,95. De link naar deze poster vind je hier… Wereldkaart zwart-wit.

Daarnaast koos is voor deze groen, blauw, gelige poster. De kleuren van deze poster vind ik mooi passen bij ons interieur en past eigenlijk overal wel bij. De wereldkaart groen-geel bestaat ook vanaf €9,95.

Naast dit soort wereldkaarten verkopen ze ook hele gave wereldkaarten voor in kinderkamers, met dieren en plaatjes. Super gaaf! Wil je liever geen poster, maar hout of canvas? Dan kan dat ook! Neem snel een kijkje in de shop en bestel je wereldkaart! Ik ben er super blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *