Categorie: Lifestyle

Creatief bezig geweest met Douglashout

 

Mijn partner en ik zijn wat je noemt ‘handige doe-het-zelvers’. Door onze interesse in andere culturen en het niet te bang zijn om eens te experimenteren met afwijkende kleuren is ons huis en omliggende tuin een heuse wereld op zich geworden. Een oase van rust die we onder ons ook wel de ‘Sweerswereld’ noemen. Hier komen we tot onszelf na een drukke werkdag en vind ik de inspiratie voor deze lifestyle blog. (meer…)

Familiebed voor het hele gezin

Is bedsharing het nieuwe slapen voor de toekomst? In ons land is het niet echt de gewoonte dat alle gezinsleden bij elkaar in een kamer slapen. In veel culturen is het, al dan niet door ruimtegebrek, heel normaal dat kleine kinderen bij de ouders in de kamer de nacht doorbrengen. (meer…)

5 handige tips over raamdecoratie

Er zijn zoveel verschillende vormen van raambekleding op de markt dat het best wel moeilijk is hierin een goede keuze te maken. Hierbij gaat het niet alleen om jouw persoonlijke voorkeur voor een bepaalde soort, maar ook het type woning waarin je woont en je interieurstijl spelen hierin een rol. Het beste kijk je daarom ook eerst eens op Pinterest of in woonmagazines hoe een en ander gecombineerd wordt. Misschien zal je dan tot de conclusie komen dat je beter kan kiezen voor plissés of shades, in plaats van een traditioneel rolgordijn. Ook wij staan je graag bij met het maken van een juiste keuze en geven je 5 tips. (meer…)

Gave wereldkaarten

Zoals jullie weten vlieg ik voor mijn werk de hele wereld over. Ik ben namelijk stewardess. Daardoor vind ik dingen die met reizen te maken hebben zoals wereldkaarten altijd erg gaaf. Van de webshop wereldkaarten.nl mocht ik 2 gave wereldkaarten uitzoeken. Dit heb ik natuurlijk met veel plezier gedaan. (meer…)

Macbookcover van hoesjesdirect

Sinds 2 maanden heb ik een super gave macbookcover van de webshop hoesjesdirect.nl. De cover zit standaar op mijn laptop en beschermt mijn laptop goed tegen krassen of stoten. Als ik hem laat vallen, dan bied hij geen steun. Daar is hij niet voor gemaakt. (meer…)

Iphonehoesjes voor mijn iPhone

Sinds een paar maanden heb ik een iPhone 6 & 7 en die wil ik natuurlijk goed beschermen. Van de webshop hoesjes-outlet.nl mocht ik wat leuke hoesjes voor mijn telefoon uitzoeken. Ik heb daarom 3 verschillende uitgezocht zodat ik ze een beetje kan afwisselen.

(meer…)

3 tips om je tuin op een leuke en makkelijke manier op te pimpen

Met de zomer voor de deur is de tuin inmiddels al flink groen geworden. Toch is hij niet echt helemaal naar je zin. Je bent op zoek naar een makkelijke oplossing om snel en goedkoop je tuin wat gezelliger te maken. Zelf ben je er de mens niet naar om hele dagen in de aarde te zitten wroeten. Je hebt er trouwens ook geen tijd voor. Feit is echter wel dat je er al weken tegenaan loopt te hikken om iets aan de tuin te doen. Dat er ‘iets’ moet gebeuren is wel duidelijk, want hij staat je voor geen meter meer aan. Hieronder vind je enkele tips hoe je op leuke en makkelijke manier je tuin pimpen kan.

(meer…)