Vandaag ontving ik mijn nieuwe schilderij van saal-digitaal. Het is een foto die ik 1.5 week geleden zelf heb gemaakt in New York vanaf de Empire State Building. Gewoon een foto genomen met mijn iphone 7. Maar wat is het resultaat gaaf geworden zeg.

Dit is de foto waar het om gaat!

En dit is het resultaat! De foto is gedrukt op een plaat met de naam Alu Dibond. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Aan de achterkant heb ik een ophangsysteem laten plaatsen. Dit is een optie bij je bestelling. Altijd handig voor als je de foto wilt ophangen. Nu heb ik ervoor gekozen om hem neer te zetten.

Ik heb de plaat neergezet in het toilet. Daar heb ik vaker een leuk schilderij staan en die heb ik nu vervangen voor deze print! Ik vind hem erg gaaf geworden en zal nog met veel plezier terugdenken aan mijn 24 uur in New York voor mijn werk! Wat was het gaaf!

De service van de webshop vond ik erg goed. De bestelling had ik snel geplaatst en mijn bestelling is super snel verzonden met de DHL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *