Van Duifhuizen tassen mocht ik een tas uitzoeken naar mijn eigen keuze en smaak. Hier was ik super blij mee, want ik was op zoek naar een goede stevige opzettas voor op mijn trolley. Voor mijn werk als stewardess neem ik altijd 2 koffers mee. Één koffer gaat het ruim in met mijn kleding en 1 trolley voor in de cabine met daarin alle spullen die ik nodig heb aan boord. Op mijn trolley zet ik dan de opzettas. Hier zitten alle spullen in die ik soms snel nodig heb zonder dat ik mijn hele trolley open moet doen. 

Dit is hem! Mijn nieuwe opzettas voor op mijn trolley. Hij is van het merk Samsonite waar mijn trolley ook van is en is blauw. Deze tas bestaat nog in meer kleuren en kost €69,95. Ik noem deze tas dan wel een opzettas, maar het is eigenlijk een beautycase van Samsonite.

Aan de achterkant van de tas zit een band. Deze kan je dus heel makkelijk om de stang van je trolley doen zodat hij mooi op je trolley blijft staan. Ideaal! De ritsen kunnen aan beide kanten open. Doordat er 2 ritsen aan de bovenkant zitten zou je hem ook nog kunnen afsluiten met een slotje mocht je dat willen. Aan de voorkant van de tas zit nog een kleiner vakje die ook afsluitbaar is met een rits.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst van Duifhuizen tassen en koffers. Hij vliegt met mij de hele wereld over. Vorige week was hij in Kaapstad en de week daarvoor in Buenos Aires. Volgende week vliegt hij met mij naar Chengdu en de week daarna naar Bangkok. De komende jaren zal ik heel veel plezier aan deze beautycase beleven, dat is één ding wat ik zeker weet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *