Categorie: Recepten

Spinaziesalade met geitenkaas & dadels

Sinds 2 weken ben ik behoorlijk gezond aan het eten. Sind ik terug ben van vakantie heb ik niet meer gesnoept en let ik op alles wat ik eet. Ik voel me erg fit en verlang ontzettend naar gezond eten. Daardoor ding ik het internet af om te zoeken naar een lekkere gezonde salade. Ik kwam uit bij een salade geitenkaas van spinazie met dadels. (meer…)

Groente smoothies

gezonde groene smoothies

Veel vitaminen en voedingsstoffen gaan bij het koken van groenten verloren. Het kookproces zorgt dat de vitaminen en voedingsstoffen voor een groot deel uit de groenten verdwijnen. Het is daarom beter om zoveel mogelijk ongekookte groenten te eten. Zo haalt u de meeste vitaminen en voedingsstoffen uit uw fruit en groenten. Een goede manier om deze binnen te krijgen is het eten van groente smoothies, ook wel groene smoothies genaamd. (meer…)

10 regels gezond eten

Sinds kort ben ik begonnen met “gezond” eten. Afgelopen week ben ik naar een workshop Superfood geweest en dat was erg leerzaam. Er werd verteld over bepaalde stoffen die mensen missen in hun lichaam vanwege het eten wat bij binnenkrijgen en de manier waarop wij leven. Ook werd er veel verteld over hoe je lekkere smoothies kan maken met groente en fruit. (meer…)

Smoothies maken

Smoothies maken kan op zeer veel verschillende manieren. Er zijn heel veel ingrediënten die je kan gebruiken om een heerlijke smoothie te maken. Als jij dus een smoothie gaat maken kun je het recept geheel aanpassen aan je eigen smaak, kortom, iedereen kan genieten van smoothies! (meer…)