Zoals jullie weten zijn wij eind 2017 verhuisd naar ons eigen koophuis en hebben wij flink verbouwd. Op dit moment zijn wij druk bezig met het afwerken en de laatste details en willen we graag van de zomer een housewarming geven om iedereen ons mooie paleisje te laten zien. Ik werd benaderd door studentendrukwerk om een review te mogen schrijven over mijn eigen ontworpen bierviltjes, en dat heb ik gedaan. Zie hier het leuke resultaat! 

Dit zijn de bierviltjes die ik besteld heb. Ik heb gekozen voor een foto die ik gemaakt heb toen wij een keer op het strand waren op een mooie zonnige dag! Je kan elke foto gebruiken die je wil. Daarnaast hebben ze keuze uit vierkante of ronde viltjes. En kan je veel leuke plaatjes toevoegen zoals het hartje die ik hier gebruikt heb en ook leuke afbeeldingen waar je bijvoorbeeld tekst in kan plaatsen.

Bij studentendrukwerk kan je ook terecht voor heel veel ander drukwerk zoals collegeblokken, magazines, multomappen, visitekaartjes en posters. Je kunt hierin helemaal je eigen ontwerp in kwijt en dat is natuurlijk wel heel erg leuk. Wil jij ook je eigen bierviltjes bedrukken dan kan je dit doen vanaf €9,95. Ik heb uiteindelijk 50 van deze gave bierviltjes gekregen twv €14,95. Dat zijn natuurlijk wel hele leuke prijzen om iets origineels te laten drukken voor bijvoorbeeld een feest zoals een trouwerij of verjaardag of in ons geval een housewarming. En als je voor 12.00 uur besteld dan heb je ze voor vrijdag in huis! Dat is nog eens een snelle service.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot eigen ontworpen drukwerk. Neem dan snel een kijkje op de site of neem contact op met de klantenservice. Ik vond de service erg goed en ben ontzettend tevreden met de leuke bierviltjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *