Ga je trouwen? Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met dit leuke nieuws. Nu je die geweldige ring om je vinger hebt van de liefde van je leven betekend dit dat je heel erg veel moet gaan regelen voor de grote dag. Waar de meeste vrouwen meteen aan denken is de trouwjurk! Voor heel veel vrouwen een meisjesdroom die uitkomt. Maar natuurlijk is de jurk niet het enige wat je moet regelen. 

Waar veel vrouwen niet over nadenken is dat je natuurlijk ook iets aan moet onder je mooie trouwjurk. Bruidslingerie! Goede lingerie onder je jurk is heel erg belangrijk. Het moet lekker zitten, niet afknellen en het moet er ook nog mooi uitzien voor jullie eerste nacht samen als newlyweds.

Wist je dat je bij de Hunkemoller terrecht kan voor alle lingerie die je nodig hebt? Van Bh’s, slips, kimonos, beenmode en nuisettes.

Zelfs aan de bruidsmeisjes is gedacht. Als je bijvoorbeeld gezellig samen bent op de ochtend van de bruiloft en je samen ontbijt en de make-up in gaat dan is het natuurlijk extra leuk als je allemaal zo’n prachtige kimono aan hebt.

Maar wat draag je nou eigenlijk onder je trouwjurk? Ik zal een paar tips met je delen.

  1. Een BH of corset.
  2. Slip
  3. Stay-ups of hold-ups
  4. Kousenband
  5. Trouwschoenen

Natuurlijk is het helemaal aan jezelf of jij dit allemaal aan wilt doen. Niks is verplicht, doe waar jij je goed bij voelt en geniet van deze prachtige dag!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *