Help, mijn man is een klusser! Het is een kreet om hulp die heel wat vrouwen doorheen de geschiedenis al geslaakt hebben. Dat hoeft ook niet echt te verbazen: klussen gaat gepaard met heel wat rommel, lawaai en vaker wel dan niet projecten die onafgewerkt blijven. Leuk is anders, maar dat jouw man graag de handen uit de mouwen steekt kan ook zo zijn voordelen hebben. Van elke situatie het beste maken: is dat niet het streefdoel? 

Een duwtje in de rug

Klussen is een dure hobby, maar tegelijkertijd ook eentje die heel wat geld kan besparen. Wat je zelf kan herstellen en in elkaar boksen is vaak goedkoper dan het te kopen of door iemand anders te laten doen. Daar staat tegenover dat te veel van de huis-, tuin-, en keukenklussers werken met slecht materiaal. Is jouw man er zo eentje? Dan kan je door de nodige duwtjes in de rug stap per stap richting een echt droomhuis toe werken. Het enige wat je nodig hebt? Goed materiaal om mee te werken en een duidelijk idee van wat er in huis moet gebeuren. Zo zijn een schuurmachine of een reciprozaag onontbeerlijk voor de meeste klussen in huis en de finale afwerking. Pak je het goed aan? Dan werkt jouw klusser in huis voor jouw wensen en vindt hij het nog fijn ook!

Voorbeelden van letselschade

Het is lastig om precies te definiëren wat letselschade is, aangezien het heel breed is. Het kan bijvoorbeeld een angstig gevoel zijn of een verminderd plezier in het leven. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een kind dat gebeten is door een hond en daarna heel angstig is wanneer hij een hond ziet of niet meer buiten durft te spelen.

Ideaal als verjaardagscadeautje

Is jouw man een klusser en komt er een verjaardag of een ander feest aan? Dan is het tijd voor cadeautjes en wat is een mooier cadeau dan gereedschap om die klussen uit te voeren? Een schuurmachine of reciprozaag zijn niet alleen leuke en grote cadeaus, maar bovendien ook een cadeautje voor jezelf op de lange termijn. Je spaart er als koppel heel wat geld mee uit na verloop van tijd! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de juiste manier vinden om jouw man te motiveren voor de klusjes die jij wilt zien gebeuren. Maar als jouw man een echte klusser is? Dan is die motivatie echt niet moeilijk om in actie te laten treden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *