Elke paar maanden een nieuw hoesje voor mijn telefoon ben ik gek op. Na een tijdje ben ik mijn hoesje vaak wel een beetje zat en wil ik graag een nieuwe. Dit keer komen de 3 hoesjes die ik besteld heb bij hoesjes-outlet.nl vandaan. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten? 

Aller eerste dit geweldige flamingo en watermeloenen hoesje. Hij is doorzichtig en het is een softcase. Ik vind het belangrijk dat het een softcase is, want ik heb het idee dat mijn telefoon beter beschermt is en hij ligt zo ook wel wat fijner in mijn hand. Ik heb zelf een rosé gouden Iphone 7 en ik vind het leuk als je de kleur van de telefoon erdoorheen ziet.

Daarnaast heb ik ook deze uitgezocht. Een roze met wit hoesje met een marmerprint en wat roze glitters. Ook dit hoesje is net zoals het flamingo hoesje lekker dun en aan de zijkanten doorzichtig.

Dit geweldige hoesje kwam ik ook tegen in de webshop van hoesjes-outlet.nl. Ik hou van de mandala print en de combinatie met roze en wit die ik elkaar overlopen maakt hem helemaal af. Ook dit is een doorzichtig hoesje en een softcase.

De komende maanden ga ik deze 3 hoesjes met elkaar afwisselen zodat ik elke zoveel tijd een nieuwe “telefoon” heb voor mijn gevoel. Mocht je nou ook op zoek zijn naar een Iphone 7 hoesje? Check dan snel de website van hoesjes-outlet.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *