Binnen nu en ongeveer 1.5 maand gaan wij weer beginnen met een redelijk grote verbouwing in ons huis. Daar komt enorm veel bij kijken.

We gaan de gang aanpakken, nieuwe gangkast, vloer, toilet en trapbekleding. Daarnaast gaan we de vloer in de woonkamer isoleren en komt er een nieuwe vloer te liggen. De muren aan de voor en achterkant van het huis worden ook nog even extra geïsoleerd en we gaan de bijkeuken isoleren. Daar kan het nu in de winter namelijk onder 0 worden en dat is geen pretje want onze koelkast staat daar. Als we die geïsoleerd hebben gaat de tussendeur eruit en gaan we een nieuwe keuken plaatsen die helemaal doorloopt tot in de bijkeuken. We krijgen dus een extra grote keuken met veel opbergruimte. Zo fijn, ik kan niet wachten.

Maar dan komt nu de grote vraag… Wat voor keuken wil je dan? Na veel keukenzaken bezocht te hebben, gaan wij voor een Ikea keuken. De kwaliteit van Ikea is erg goed en ze hebben een mooi assortiment.

Bron: Ikea

Dit is de keuken waar wij zeer waarschijnlijk voor gaan. Een zwarte keuken met een donker blad. Wat er precies op de achterwand komt weten we nog niet, maar deze optie vinden wij heel gaaf. Op deze foto zie je dat het blad doorloopt in de achterwand en zo is het één mooi geheel.

Qua apparatuur zijn we er nog niet helemaal uit. Of we gaan voor Ikea of voor een ander merk weten we nog niet. Ik wil sowieso een cooker zodat ik lekker veel kopjes thee kan zetten. En we gaan ook voor inductie. Daarnaast moet er een oven komen, een afzuigkap en een vaatwasser. Zoals het er nu uit ziet gaan we voor een oven en vaatwasser van de Ikea en de inductie van een ander merk. Ze hebben bij de Ikea mooie afzuigkappen dus daar moeten we ons nog even in gaan verdiepen.

Nou ben ik wel heel erg benieuwd of jullie nog ideeën hebben voor een mooie keuken. Heb je nog tips of dingen waar we rekening mee moeten houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *