Eind juli nam ik mijn zusje mee naar Kaapstad. Ik hoor je denken; zoo dat is een mooi cadeau, maar zo bedoel ik het niet. Voor mijn werk als stewardess vlieg ik de hele wereld rond. Mijn zusje wilde altijd al een keer mee op een mooie reis. Toen ik een Kaapstad op mijn rooster kreeg wilde ze heel graag mee. Mijn zusje ging mee als ipber zoals wij dat noemen. Als er stoelen open blijven dan kon ze voor een gereduceerd bedrag mee op mijn werkreis. Dit is altijd ontzettend spannend, omdat je zowel op de heenreis als op de terugreis misschien wel niet mee komt. Op deze reis was het gelukt! Mijn zusje ging mee naar Kaapstad waar het op dat moment zo’n 18 graden was en het zonnetje scheen. We hebben daar 2 geweldige dagen gehad en hebben prachtige foto’s gemaakt.

Het is natuurlijk zonde als je niks met die foto’s doet dus ik besloot een foto op canvas te laten drukken zodat ik die aan mijn moeder kan geven.

Het was lastig om een mooie foto uit te zoeken, want we hadden er zoveel gemaakt. Uiteindelijk is het deze foto geworden bij “Cape of good hope” waar we allebei stralend op staan.

Het doek is van hele goede kwaliteit en is mooi gedrukt. Natuurlijk moet je foto wel van goede kwaliteit zijn, maar als je tegenwoordig een foto met je telefoon maakt zijn die al behoorlijk mooi. Het doek is om een houten frame gespannen en je krijgt er een ophang systeem bij zodat je hem bijvoorbeeld aan de muur kan hangen.

Ik heb dit canvas besteld bij fotofabriek en ben erg te spreken over de service. Het programma waarmee je het canvasdoek maakt is heel makkelijk in gebruik dus ik had het zo voor elkaar. Ook geeft het programma aan of de fotokwaliteit goed genoeg is. Naast een foto op canvas drukken kan je daar nog veel meer laten drukken zoals kalenders, tegeltjes, fotoboeken, kaarten en agenda’s dus het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen en te zien wat er mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *