Muziek luisteren doe ik heel erg veel. Voornamelijk in de auto of als ik in de sportschool ben. Als ik muziek luister tijdens het sporten krijg ik altijd meer energie en gaat het sporten veel beter. Ik luister dan altijd naar mijn eigen spotify lijst die ik in de afgelopen jaren heb samengesteld. Voordat ik deze bluetooth koptelefoon had had ik gewoon mijn Iphone oordoppen in, maar ik ging me daar steeds meer aan irriteren omdat ik vaak bleef hangen met mijn armen en zo het oordopje uit mijn oor trok. Het kwam ook regelmatig voor dat ik beide handen nodig had voor het apparaat waar ik mee aan het sporten was en dat was dan erg lastig. Nu ik deze koptelefoon gebruik leg ik mijn telefoon gewoon op de grond naast het apparaat en kan ik gewoon muziek luisteren en sporten tegelijk. Ideaal!

De bluetooth koptelefoon is zwart waardoor hij qua outfit overal bijpast en niet te veel opvalt. Dat vind ik zelf wel prettig. Hij is daardoor ook goed te gebruiken voor mijn vriend. Soms dan zit hij op de bank naar een voetbalprogramma te kijken waar ik niet naar wil luisteren en dan pak ik de koptelefoon en zet ik lekker youtube op.

Wat ik fijn vind aan deze koptelefoon is dat het een draadloze koptelefoon is. Laatst liep ik door het huis met mijn koptelefoon op en de muziek bleef spelen. Je hoeft geen rekening te houden met een snoertje.

Het geluid is natuurlijk ook altijd wel een dingetje. Ik wil dat er in een koptelefoon en goed bass zit. Er moet een goed geluid uitkomen als je muziek luistert. Je wilt als het ware een beetje afgesloten zijn voor andere geluiden en alleen je muziek kunnen horen. Nou dat is bij deze draadloze headset wel het geval. Je kunt met deze koptelefoon gewoon in de sportschool staan zonder dat je de mensen en geluiden om je heen ook hoort.

De headset is gemakkelijk uit en aan te zetten door de knop op één van de oortjes. Met de + en de – kan je het volume aanpassen naar jou wens.

Naast deze draadloze headset verkoopt deze shop ook andere soort koptelefoons zoals de wireless earbuds die je iedereen nu ziet dragen. Dus ben je op zoek naar een shop met goede kwaliteit spullen neem dan zeker een kijkje online. Ik ben zeer tevreden met de service en het product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *