Mijn Iphone 7 gebruik ik iedere dag. Ook laat ik hem tot mijn grote schrik wel eens op de grond vallen. Meestal met het glas naar beneden en vaak durf ik hem dan niet op te pakken en om te draaien. Bang dat mijn scherm in 300 stukken ligt, maar gelukkig is dit nooit gebeurd omdat ik er altijd een telefoonhoesje om heb zitten.

Sinds een paar dagen heb ik een nieuw hoesje van de webshop GSMpunt.nl. Hier heb ik al veel vaker hoesjes besteld en ik ben altijd erg tevreden. De hoesjes hebben een leuke prijs, veel variatie en de verzending is super snel. Ik bestel daarom graag bij deze shop. Hun aanbod is namelijk erg groot. Ben je op zoek naar de beste Iphone 8 hoesjes? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in deze shop.

Dit is het hoesje wat nu om mijn telefoon zit. Het is een hoesje speciaal voor de Iphone 7 en 8 en is gemaakt van één stuk TPU. Hierdoor is het hoesje erg sterk en is mijn telefoon goed beschermd. Het randje om mijn scherm steekt iets uit, waardoor als hij zou op z’n scherm zou vallen hij ook goed beschermd is.

Het hoesje is transparant roze met zilveren glitters. Hierdoor zie je de rosé kleur van mijn telefoon nog goed en is hij toch nog wat leuker en niet zo standaard door alle glitters. Het hoesje kost € 17,95. Bestel je hem voor 18.00 uur dan heb je hem de volgende dag in huis. Daar hou ik van! Ben je ook op zoeken naar Spigen hoesjes? (zo heet het merk) Check dan snel de webshop voor meer hoesjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *