De afgelopen weken heb ik weer wat leuke reizen voor mijn werk gemaakt. Ik ging onder andere naar Chengdu, Montreal, Washington, Madrid & Minneapolis. Daar heb ik natuurlijk allerlei leuke dingen gedaan dus kijk je met me mee? 

Al deze reizen maak ik natuurlijk voor mijn werk als stewardess. Ik maak de leukste dingen mee op al deze gave reizen. In Montreal zijn wij naar de Montreal Canadiens geweest. Ijshockey!

Even een mooi uitzichtje vanuit het vliegtuig. Mijn kantoor!

Het is weer tijd om naar huis te vliegen! Uniform aan en gaan.

Eenmaal thuis aangekomen wacht er een leuk pakketje op mij. De manden die ik besteld had voor aan de muur zijn binnen. Ik wil er nog heel graag één bij voor boven de bank aan de linkerkant dus ik moet nog even op zoek naar een mooie, maar met dit resultaat op de groen muur ben ik al heel erg blij.

Na een paar dagen thuis is het weer tijd om te vliegen. Dit keer naar Washington! Ik was er nog nooit geweest dus wat ga je dan doen? Juist! Naar The White House!

Eenmaal thuis wordt er weer even geknuffeld met mijn aller liefste kleine vriendje!

Na een paar dagen thuis vlieg ik richting Chengdu, China! Ik heb deze vlucht samen aangevraagd met een vriendin en we bezoeken de panda’s.

Voor de motor van de 787 (Dreamliner) Zo enorm groot!

Als ik thuis kom na een geweldige reis staat er een bos rozen op mij te wachten van mijn lieve vriend! Hoe leuk is dat om zo thuis te komen.

Weer tijd om lekker te wandelen met dit mannetje!

Sinterklaas is achter de rug dus het is tijd voor de Kerstboom! De KLM kerstbal kon natuurlijk niet ontbreken.

Goodbye for now! Tot de volgende “My life in Pictures”.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *