Gisteren vertelde ik over mijn nieuwe Heemstede poster, maar waarschijnlijk zagen jullie op die foto’s ook nog een paar hele andere gave posters. Die posters zijn van de webshop Desenio.

Voordat wij dit huis kochten wist ik dat ik een mooie muur met lijsten wilde hebben met gave posters erin. Een paar jaar geleden toen ik op mezelf woonde had ik een witte muur met allemaal fotolijsten en lijsten met posters erin. Dat stond heel erg leuk. In het huis daarna mochten we geen gaten in de muur maken omdat het een huurhuis was, dus toen we dit huis kochten wist ik zeker hoe ik het wilde hebben.

Een groene muur (camouflage green van flexa) met daarop 2 planken met lijsten. Het was even kijken hoe we de planken wilde ophangen, maar we vonden dit de mooiste manier. Zo lopen ze ook gelijk aan de tafel. En ook een leuk detail.. de 2 planken zijn van dezelfde lijn als de tafel en dus dezelfde kleur.

Toen ik de website van Desenio zag wist ik dat ik met hun wilde samenwerken. Wat een gave posters hebben zij. De poster van de vingerplant had ik al in mijn mandje gedaan voordat ik het wist. Het is een grote poster met daarbij een passende koperen lijst. Ik heb voor koper gekozen omdat de eetkamerlamp ook koper is.

Links op de eerste plank een zwarte lijst met palmbomen, daarna de Heemstede poster, een zwarte lijst met een luchthavenbord erop. Op de tweede plank staat links een kleine zwarte lijst met een typmachine met “I love you” erop. Daarnaast de vingerplant en daarnaast een zwarte lijst met “shine little star”.

De combinatie van deze verschillende lijsten en poster vind ik erg gaaf geworden en ik ben er super blij mee. Ik had niet kunnen dromen dat het resultaat zo gaaf zou worden. Al deze posters en lijsten bij elkaar waren €150,-. De posters variëren in prijs en zijn absoluut niet duur. Dus ben je een poster zat, dan vervang je hem gewoon voor een nieuwe. De levertijd is snel, tussen de drie en acht dagen en verzending boven de €39,- is gratis. Ik ben ontzettend blij met de posters van Desenio en ga zeker weer een keer een bestelling plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *