Sneakers! Ik ben er gek op.. maar ja.. wie niet denk ik dan? Zo kwam ik de gave webshop footway tegen. Voor mij een onbekende webshop, maar wat hebben zij een groot en leuk aanbod met hele leuke prijsjes.

Als je op de site komt kan je meteen kiezen in welke categorie je zoekt.. Dames, heren of kinderen. Daar geef je ook de maat aan die je zoekt en dan komt de site met een heel overzicht met alle schoenen in de maat die je aangeeft. Dus van knielaarzen tot sneakers, alles krijg je te zien. Daarna kan je aangeven welke categorie je wil bekijken. Ik koos meteen voor sneakers met het oog op het voorjaar en de zomer.

Normaal ben ik heel erg van Nike en van donkere kleuren zoals zwart, grijs en groen. Dit keer koos ik voor het merk Adidas en dan het model Stan Smith. Dit model bestaat al heel lang. Ik kan me nog herinneren dat ik ze had toen ik 12 was. Ik koos voor een witte versie met oud roze details.

Ik heb zelf maat 39 en heb deze sneakers gekozen in maat 39 1/3. De sneakers zitten perfect en ik ben er onwijs blij mee. Ze hebben een mooie zomerse kleur en zijn leuk te combineren met een jurkje of jeans. Ben jij ook op zoek naar leuke Adidas originals? Neem dan zeker een kijkje in de shop.

1 comment on “Nieuwe sneakers van Footway”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *