Vanmorgen stond de postnl weer voor de deur met een pakketje van Simon Levelt. Kennen jullie dit mooie merk? Simon Levelt heeft meer dan 40 koffie & thee winkels in Nederland en België. 

Simon Levelt werkt samen met de koffieboeren en theeproducenten. daardoor hebben ze de mogelijkheid om de leef en werk omstandigheden van de arbeiders te verbeteren, maar ook de productkwaliteit. Wi je mee lezen over de producten van Simon Levelt? Neem dan een kijkje op de website, want er staan hele interessante verhalen op de site van Simon Levelt.

3 weken geleden plaatste ik een bestelling in de webshop. Ik wilde namelijk heel erg graag een goede en mooie theepot hebben. Ik ben namelijk een echte theeleut en zie mezelf al helemaal in ons nieuwe huis kopjes thee drinken op de bank. Ik bestelde daarom deze mooie theepot in de kleur cool grey. Het is een prachtige theepot die gemaakt is van porselein. De theepot is gemaakt bij een bedrijf in Sri Lanka bij een mooi Fair Trade bedrijf; Fairforward. Helaas ben ik door persoonlijke omstandigheden niet in staat geweest om de theepot op te halen in de winkel waar ik hem naar toe had laten sturen. Ik kreeg een mailtje of ik de pot binnenkort kwam halen en gaf aan dat ik even niet in staat was om dat te doen. Er werd meteen voorgesteld om kosteloos de theepot op te sturen, ontzetten attent en wat een goede service!

 

Ik vind de theepot erg mooi qua stijl en kleur. Er past 1.3 liter thee in en de thee blijft goed heet. Een pluspuntje is dat de pot niet lekt als je hem inschenkt! In de webshop heb je naast theepotten ook heel veel keuze uit verschillende soorten thee. De site zit overigens heel goed in elkaar. Ben je op zoek naar thee uit een bepaald land? Dan is dat heel makkelijk aan te geven op de site. Super makkelijk zoeken naar de lekkerste soorten thee. Mijn volgende bestelling gaat zeker een paar doosjes thee bevatten.

1 comment on “Mijn nieuwe theepot van Simon Levelt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *