Er wordt vaak vreemd opgekeken als men begint over ondergoedtrends. Waarom zouden we wel de modetrends mogen volgen wanneer het om dagelijkse kleding gaat, maar niet wanneer het over ondergoed gaat? Natuurlijk is ondergoed minder trendgevoelig dan bijvoorbeeld een broek of een trui. Toch zien we overduidelijk dat er trends zijn in deze richting. Het leek me leuk om enkele trends op een rij te zetten zodat je dit najaar je ondergoedla eens flink onder handen kunt nemen.

Basic kleuren

Waar we eerder vaak zagen dat fellere kleuren en drukke prints helemaal hip waren wat betreft ondergoed ligt de nadruk dit najaar (en de maanden erna) op basic wit, zwart en grijs. Deze kleuren passen vaak goed bij je outfit en vallen niet meteen op wanneer een randje van je ondergoed boven je broek of rok uitsteekt. Daarnaast zijn deze basic kleuren de basis voor een ‘clean’ look. Tip: was je witte ondergoed echt met wasmiddel dat voor witte kleding bestemd is om het ondergoed zo mooi mogelijk wit te houden.

Comfort voorop

Natuurlijk mag een onderbroek er fancy uitzien, maar het uiterlijk van je ondergoed is al lang niet meer het belangrijkste dat telt. Veel belangrijker is dat je ondergoed lekker en comfortabel zit zodat je niet hoeft te trekken en er geen last van hebt onder je kleding. Een goed voorbeeld van comfortabel ondergoed zijn Calvin Klein onderbroeken. Calvin Klein produceert reeds jaren kwalitatief ondergoed van duurzaam materiaal. Door de rekbare stof sluit het ondergoed naadloos aan op je lichaam en merk je er vrij weinig van onder je kleding. Precies zoals ondergoed hoort te zijn, toch?

Voor je partner: wijd ondergoed

Misschien moet je er niet aan denken omdat je het zelf niet zo mooi vindt, maar wijd ondergoed voor de man is ook weer helemaal terug van weggeweest. Na de Tweede Wereldoorlog zagen we juist dat mannenondergoed strakker en korter werd. Wanneer je echter in bed in je ondergoed wilt slapen is wijd ondergoed een stuk comfortabeler dan strak ondergoed. Deze opvallende trend heeft reeds veel mannen overgehaald om (weer) wijd ondergoed te dragen. Wie weet is het ook wat voor jouw partner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *