Voor de winter kies je voor jezelf behaaglijke wollen truien, hippe vestjes en mooie rokken. Je dochter is net als jij: Ze is dol op mode en ze wil graag net zulke items als jij dragen. We bekijken hier de meisjeskleding voor het winterseizoen. Welke prints, kleuren en modellen zijn helemaal van nu? En waar vind je een mooie meisjesoutfit die kwaliteit uitstraalt?

Trends voor meisjes
Een leuke meisjestrend voor de winter is die van de wollige, zachte, oversized truien. Bij de rokjes en blouses zie je bovendien veel streepjes- en ruitjesdessins. Verder zijn natuurlijk ook grafische dessins heel leuk voor modieuze meiden. De verschillende patronen laten zich trouwens ook heel goed onderling combineren. Helemaal cool voor meiden is namelijk het ‘mixen en matchen’, wat een nonchalante, creatieve stijl oplevert.


Eigenwijs merk
Het merk Nono is een van onze favorieten. De kleding is ontworpen voor meisjes die met hun outfits graag willen laten zien wie ze zijn. De basiskleuren zijn vaak neutrale tinten als donkerblauw of grijs. Wat de items pit geeft, zijn de eigenwijze modellen, de schattige patronen en de keuze voor mooie accentkleuren. Heel leuk voor meisjes is bijvoorbeeld een oversized trui met een bijpassende legging.

Invloeden uit de hele wereld
Een ander merk dat eruit springt met hippe en stoere items voor meisjes is Moodstreet. Dit label laat zich door trends van over de hele wereld inspireren. De collecties zijn uitgevoerd in mooie kleuren, zoals een stijlvolle combinatie van donkergrijs en zachtroze. Met de zachte, fluffy vestjes maakt je dochter te gekke combinaties en geeft ze een originele touch aan haar outfits.

Beide hier genoemde merken hebben leuke items voor een feestje, maar ook kleding die ideaal is voor op school of buiten. Terwijl Nono voor meiden is, heeft Moodstreet ook een eigentijdse collectie voor jongens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *