Van de webshop smartphonehoesjes.nl ontving ik een super leuke goodiebag. Er zaten zoveel leuke spullen in dat ik er wel een artikel over wilde schrijven. De goodiebag heeft een waarde van €79,95. Kijk je mee naar wat er allemaal in zat?

Dit is de goodiebag die ik ontvangen heb. Een canvas tas die ik nu gebruik voor mijn sportspullen als ik naar de sportschool ga. Op de voorkant zie je de hashtag #getitcovered, met deze hashtag kan je namelijk een shoptegoed winnen van €50 dus zeker de moeite waar om mee te doen.

De goodiebag was goed gevuld. Er zat oordopjes in met een fantastische kleur, groen en marmer!! De perfecte combinatie. Daarnaast zat er een heel gaaf telefoonhoesje voor mijn Iphone 7 in. Wist je dat je op hun site ook zelf je telefoonhoesje maken kan? En ook een powerbank met vogels om mijn telefoon onderweg op te laden. Ideaal, want de powerbank is klein en dun dus kan hem makkelijk meenemen in mijn handtas.

Van Fashionchick zat er een doosje in met allerlei patches die je op je telefoon kan plakken (of ergens anders op).

Er zaten 2 telefoonhouders in de goodiebag. Beide kan je bevestigen op de achterkant van je telefoon waar door je meer grip hebt op je telefoon of om hem op de tafel te zetten als je bijvoorbeeld een filmpje kijkt. Super handig!

Maar iets waar ik heel blij van werd is mijn nieuwe stappenteller/sporthorloge. Ik wilde al heel lang een stappenteller hebben zodat ik goed mijn stappen bij kan houden en kan zien of ik genoeg beweeg op een dag. Door dit horloge kan dat nu heel makkelijk!

Het horloge heeft heel veel functies waaronder een hartslagmeter, stappenteller, kcal meter en ook kan hij je slaappatroon bijhouden. Een echte aanrader dus! Opladen gaat heel makkelijk via een USB aan je laptop of gewoon met je telefoonlader. Ik overweeg nog wel om een sportarmband te kopen in de shop omdat ik nu heel fanatiek aan het fitnessen ben en ik dan altijd mijn telefoon met muziek bij me heb. Die moet ik nu de hele tijd vasthouden dus een sport armband is veel handiger.

Ik ben echt super blij met de goodiebag. Hij zat helemaal vol met allerlei leuke telefoon accessoires die heel goed van pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *