Trouwen doe je, als het goed is, maar één keer in je leven en daarom moet de bruiloft toch een onvergetelijke dag worden?

Wat trek je aan?

Belangrijk onderdeel van die dag is de trouwjurk. Als bruid ben je het middelpunt van het feest, is het dan gek dat jij je outfit met zorg hebt uitgekozen? Natuurlijk is het een jurk die jouw persoonlijkheid onderstreept en aan iedereen laat zien wie jij bent.

Wees jezelf

Tenminste dat geldt zeker ook voor mij. Tijdens mijn bruiloft wil ik niet alleen schitteren, ik wil me ook prettig voelen in wat ik draag.

Zo ben ik bijvoorbeeld niet zo van de ‘prinsessenjurken’. Waarmee ik niet onmiddellijk zeg dat ik ze lelijk vind, maar het is gewoon mijn stijl niet. Ik heb een wat eenvoudigere jurk. Klassiek en elegant van stijl maar toch ook een tikje stoer.

Voor elke smaak

Gelukkig is er wat bruidsmode betreft voor elke vrouw wel de juiste jurk te vinden. Zo stuitte ik op mijn zoektocht door de bruidsmodewereld op de collecties van Tres Chic en dat was precies iets voor mij!

Met meerdere collecties hebben ze een ruime keus in bruidsmode. Geloof me, er zijn meer dan genoeg jurken om uit te kiezen. Van romantisch tot glamour en van eigentijds tot mode voor bruiden met een maatje meer.

Lekker shoppen

Het is een plezier om te neuzen in de collecties van Tres Chic. Zo ben ik persoonlijk nogal gecharmeerd van de eigentijdse jurken van ‘Brinkman’. Voor mijn gevoel is deze kledinglijn net iets anders dan anders en springen de ontwerpen er voor mij heel erg uit.

Een andere stijl die mij heel erg aanspreekt is ‘Pure’. Pure klasse en heel erg vrouwelijk en elegant. ‘Fit for a princess’, zoals ze dat zo mooi in het Engels kunnen zeggen.

Op en top Nederlands

Niet dat Tres Chic Engels is. Het is een op en top Nederlands bedrijf wat in 1964 werd opgericht. Nederlands maar wel met internationale allure en wordt sinds eind jaren zeventig naar verschillende landen geëxporteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *