Vind je het soms wat saai worden in bed? Hebben jij en je partner al jarenlang dezelfde standjes seks met elkaar? Dan is het hoog tijd voor iets vernieuwends. Ook als je geen vaste partner hebt, kan het gebeuren dat de “sleur” erin sluipt. Er zijn allerlei dingen te bedenken om de spanning weer terug te vinden. Lees gauw verder voor een aantal tips.

Speeltjes

Er zijn diverse spannende speeltjes te koop die een toegevoegde waarde kunnen zijn tijdens jullie intieme momenten. De man kan het bijvoorbeeld heel opwindend vinden om de vrouw met een vibrator bezig te zien. En de vrouw raakt tijdens het bevredigen alleen maar meer opgewonden. Een win-winsituatie toch?

Probeer ook eens een penisring. Hoewel dit cliché klinkt en er altijd veel grapjes over worden gemaakt, zorgt de extra sensatie die dit voorwerp met zich meebrengt misschien wel voor een nieuwe chemie in bed.

Daarnaast zijn tepelklemmen natuurlijk ook heel spannend. De lichte pijn die de vrouw ervaart en het opzoeken van die pijngrens is iets wat je samendoet.

Lingerie

Een advies speciaal voor de dames: doe eens iets uitdagends aan. Koop een sexy lingeriesetje en verras hem hiermee. Je laat zien dat je moeite voor hem doet en hem verleid door lingerie aan te trekken.

Condooms

Hoewel je condooms in eerste instantie gebruikt om veilig te vrijen, kunnen condooms ook meer sensatie en variatie aan je seksleven geven. Sommige Durex condooms bijvoorbeeld hebben ribbels en nopjes voor een extra genotsgevoel. Veilig vrijen is op deze manier dus extra lekker!

Locatie

Tot nu toe wordt er steeds gesproken over hoe je het spannend houd in bed, maar dat kan natuurlijk zo goed op heel andere plekken zijn. Sommigen vinden het spannend om een ander plekje in huis uit te proberen, of nog wilder: buitenshuis. Bijvoorbeeld op het strand, in de duinen, in het bos of in de tuin. Dit kan, alleen al vanwege het idee dat iemand je betrapt, heel spannend zijn. Ga er dus op uit met zijn tweeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *